Naughty Boy i Mike Posner objavili singl „Live Before I Die“!

Napisao/la on 24/11/2019

Popularni producent Naughty Boy, zaslužan za neke od najvećih plesnih hitova ovog desetljeća, objavio je potpuno novi singl iza kojeg se krije emotivna poruka. Riječ je o pjesmi naziva „Live Before I Die“, na kojoj mu se pridružio pjevač Mike Posner.

Naughty Boy i Mike Posner na ovoj su pjesmi radili mjesecima i njome pomaknuli granice njihove kreativnosti. „Live Before I Die“ za obojicu sadrži snažno i osobno značenje: pjesma je nastala nakon što je Mike izgubio oca, a Naughty Boy se poistovjetio s njegovim gubitkom, budući da je i sam prošao kroz slično iskustvo. Poruka koju ova pjesma šalje je uživanje u svakom danu i potpuno slavlje života. „Ovo je jedna od najemotivnijih pjesama na kojima sam radio. U to sam se dodatno uvjerio nakon što sam pogledao video na kojem je Mike radio“, izjavio je Naughty Boy.

„Live Before I Die“ na inovativan je način inspirirana R&B i pop zvukom i nošena slojevitom produkcijom koja prije svakog refrena u slušatelju stvara veliki osjećaj iščekivanja. Za pjesmu je predstavljen i službeni video, koji je Mike snimio u razdoblju u kojem se uputio na osobnu misiju pješačenja SAD-om. Glazbenik je ove godine propješačio tri tisuće milja, više od 4800 kilometara, za što mu je trebalo šest mjeseci.

Producent Naughty Boy, pravim imenom Shahid Khan, zaslužan za neke od najvećih plesnih hitova današnjice. Među njima se ističu „La La La“, na kojoj gostuje Sam Smith, te „Runnin’ (Lose It All)“ na kojoj se pojavljuje Beyoncé. Njegove su pjesme do danas ostvarile više od tri milijarde streamova, dok su spotovi na njegovom YouTube kanalu pogledani više od milijardu puta.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background