Natali Dizdar u susretu s vanzemaljskom silom

Napisao/la on 22/03/2021

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, omiljena pjevačica Natali Dizdar napokon predstavlja vlastiti, samostalni singl – Kad mislim na to. Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za odličan video spot u maniri ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentirani redatelj Dinko Šimac.

“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP. “

Futuristički spot u kojem Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizualnim efektima. Dinko je tako uspio prikazati dva lica Natali Dizdar, jednu ‘ovozemaljsku’, i jednu ‘vanzemaljsku’.

“Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio s ‘bliskim susretom’ i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju, a osim toga drago mi je da sam konačno sjela i za klavir u ovom spotu.”  – prisjetila se Natali.

Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a.

“Pjesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pjesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak – rekla nam je Natali koja je tako jedva dočekala da ovom prilikom može najaviti i prvi nastup pred publikom nakon dugo vremena.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background