Nakon pjesme “Zaljubljen” kojom su osvojili publiku i kritiku, vokalni sastav CAMBI. u duetu s TBF predstavlja ljetni hit – “Bambina mia”!

Napisao/la on 04/06/2021

Pjesma je to s kojom će dečki nastupiti na pozornici ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala i to u jednoj neobičnoj kombinaciji – s legendama hip hop scene, splitskim kolegama TBF-om! “Spoj nespojivog” – CAMBI. & TBF napravili su brzu, zabavnu, pravu ljetnu pjesmu čije verse će mnogi pjevušiti već nakon prvog slušanja!

Dove sei, bambina mia?

Nešto bi ti šapnut tija, ali ne znan bi li smija jel ok?

Bona sera signorina, sviđa mi se tvoja prija

I šta kažeš da je zovemo na dejt? (Molin?)

“Poruka pjesme je da ne valja curu pitat gluposti.” – uz smijeh kaže Joško Tranfić, koji je zajedno s ostatkom ekipe, oduševljen realizacijom ove neobične suradnje i dodaje kako se radi o duhovitoj pjesmi poprilično vragolastog teksta. Dosta je TBF-ovskog stila, ja bi rekao, mi smo se nekako skroz dobro uklopili uz to.” 

Ono što ovaj duet čini još posebnijim je poseban dodatak – ST KOKE u sastavu Jagode Kumrić i Uršule Najev, a također ćemo imati priliku vidjeti ih na ovogodišnjoj pozornici Splitskog festivala.

Autor pjesme svestrani je Josip Radić dok je reperske dionice odlično ukomponirao Saša Antić, a u izvedbi mu se pridružuje Mladen Badovinac.

Pjesma ‘Bambina mia’ će nas svojim ritmom sigurno vratiti u osamdesete. Nekako je to vrijeme kad je Split bio, bar meni osobno, najviše po guštu u smislu đira i glazbe koja se slušala pa čak i načina odijevanja. Bilo je to neko specifično vrijeme puno poleta i zafrkancije, pogotovo ljetni đir. Pjesma nas je stalno vukla u tom smjeru tako da će i spot biti vezan za osamdesete.’  rekao je Jure Nikolić za nadolazeći spot koji bi uskoro trebao ugledati svijetlo dana.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background