Najintimnija pjesma Nine Badrić otkriva njezine najdublje emocije

Napisao/la on 02/12/2021

Kraj godine donosi jednu od najljepših pjesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi – predivan singl “Pamtim” – dive Nine Badrić. Pjesma je nastala u suradnji s Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vrijeme ‘kuhali’ u njoj.

“Pjesma “Pamtim” je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom.” – rekla nam je Nina.

Ovako osobna pjesma trebala je i savršenu glazbu koja bi ju pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla  najboljeg partnera – dugogodišnjeg suradnika Predraga Martinjaka koji s njom potpisuje glazbu.

Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju glazbe i koji ima veliko povjerenje u sve što zajedno radimo.” – rekla je Nina.

Spot za pjesmu režirao je Dario Radusin, a pjesma će svoje mjesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. prosinca. Radi se o the best off CD-u – Dani i  godine koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.  Album će u prodavaonicama biti na raspolaganju od 13. prosinca, a na streaming servisima dostupam je već 10. prosinca.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background