MUMFORD & SONS predstavljaju „Beloved”

Napisao/la on 28/02/2019

Nakon emocijama ispunjene “Guiding Light”, Grammyjem nagrađeni Mumford & Sons kao singl s hvaljenog četvrtog studijskog albuma “Delta” predstavljaju “Beloved”, pjesmu kojom su još jednom dokazali da posjeduju jedinstvenu viziju suvremenog folk-rocka.

“Beloved” instrumentalno plovi valovima folk-rock zvuka, a dirljiv tekst još je jedna u nizu potvrda kantautorske kvalitete frontmena Marcusa Mumforda, koji je pjesmu posvetio članu obitelji. Za produkciju je i ovog puta zaslužan Grammyjem nagrađeni Paul Epworth (Rihanna, Adele, Glass Animals). Obožavatelji mogu singl poslušati i u akustičnom aranžmanu, a sastav je na službenom YouTube kanalu objavio i videozapis izvedbe pjesme u takvoj verziji.

Folk-rock čarobnjaci su studijskim albumom “Delta” zauzeli prvo mjesto na Billboardovoj albumskoj ljestvici, a album je naišao na odobravanja brojnih medija kao što su NME, The Guardian i The Times. Posebno je hvaljen i singl “Guiding Light”, koji je bend nedavno izveo na gostovanju u popularnoj američkoj emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Mumford & Sons svoje su debitantsko studijsko izdanje „Sigh No More“ objavili  2009. godine. Četiri godine kasnije njihov drugi album „Babel“, na kojem se našao hit „I Will Wait“, osigurao im je nagradu Grammy u kategoriji Albuma godine. Bend je svoj četvrti studijski album „Delta“ predstavio 16. studenog prethodne godine, nakon čega je krenuo na veliku svjetsku turneju.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background