MISHA maskom taji identitet, ali sada cijelom svijetu otkriva „ONE DAY“

Napisao/la on 09/01/2024

MISHA, izvođač pod maskom, odmah je privukao pažnju predstavivši se kao jedan od natjecatelja ovogodišnje Dore – prvenstveno pjesmom „ONE DAY“, a ništa manje i – misterioznošću. Dok još uvijek kolaju nagađanja tko se krije pod maskom, o kakvom projektu je riječ i zapravo – je li riječ o bendu ili solo izvođaču, MISHA cijelom svijetu donosi pjesmu „ONE DAY“.

Ipak, još uvijek se malo zna. Na Instagram profilu @misha.republic razvija se priča o republici veselih stanovnika istomišljenika. Ta zamišljena Mishina zemlja nastanjena je ljudima koji vole glazbu. To je zemlja u kojoj se ne sudi i ne podsmjehuje. Tu se svi podržavaju i vole. Zvuči utopistički? Svakako. No, i malim zaronom u Instagram fotografije odmah se čovjek poželi preseliti u tu MISHA republiku.

Oni sebe definiraju kao ‘Pop House World’ smjer, a priznaju kako pjesma „ONE DAY“ s kojom će nastupiti na Dori graniči s house glazbom.

MISHA na pozornici Dore ne obećava provokacije, ali zasigurno se može očekivati dobro pamtljiva scenska pojava i visoko kvalitetno isproduciran zvuk. Predviđa se kako bi „ONE DAY“ brzo mogla biti hit na radiopostajama diljem Europe, a ako ode na Eurosong, očekuju se i dobri rezultati na inozemnim top listama – naročito radi potencijala za remix verzije koje će se naknadno vrlo vjerojatno pojavljivati.

Pjesma „ONE DAY“ odskače od ostalih na Dori, kažu iz MISHA tima, po tome što nije rađena po jednom od eurovizijskih recepata, koji variraju od minimalizma do „pretjerivanja“ preko visoko ritmičkih i koreografiranih nastupa do homagea velikim eurovizijskim imenima. I upravo zato jest uvjerljiva.

Publiku i glazbene top ljestvice redovno osvajaju pjesme koje u prvom planu zaista imaju glazbu, koje su radiofonične i hitoidne. „ONE DAY“ upravo spada u tu skupinu i zato je njezin potencijal na Euroviziji uistinu velik jer – MISHA jasno i glasno donosi kvalitetan i suvremen hit zvuk spreman za vanjsko tržište.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background