Milošev i N I K O L I N A imaju novi soundtrack za ljeto!

Napisao/la on 29/06/2023

‘Tamo gdje te nema’ novi je soundtrack za ljeto! Matej Milošev u suradnji s Nikolinom, talentiranom glazbenicom upečatljivog vokala donosi novi singl i videospot kojim najavljuje drugi studijski album.

Nakon  prvijenca ‘U prolazu’, na kojem je ugostio brojna imena glazbene scene, među kojima i TBF, Jelenu Radan, Dunju Ercegović (Bad Daughter, Lovely Quinces), Maju Posavec, Luce, Aljošu i Antoniju Šerić (Pavel), Nenada Borgudana (Detour), Petra Beluhana (Mayales), glazbom nastavlja pričati svoju osobnu priču.

”Pjesma je, kao i cijeli prvi album – prilično osobna – tako da nastavljam dalje sa stvarima koje su slike i crtice iz mog života. Ovdje pričam o tome kako je to kad se nađeš u situaciji gdje skoro pa više ne prepoznaješ sebe i osobu koju si izabrao da bude dijelom tvog života – i treba ti izlaz, neki mali dio mira i vraćanje na početne postavke. Mislim da zapravo slavim taj moment u kojem znaš što moraš napraviti, trenutak u kojem si prelomio, odlučio, i sebe vratio na prvo mjesto.” – poručio je Milošev o pjesmi, za koju sada predstavlja i videospot.

‘’Cjelokupna ideja i realizacija spota djelo su mog dragog prijatelja i suradnika, Tonija Renauda – a ono što je zamislio savršeno odgovara i komplementira osjećaju pjesme.’’ 

Pjesmu je sjajno interpretirala N I K O L I N A, čiji smo rad već imali prilike čuti u singlovima ‘Srce’, ‘Ljubav’ i ‘Prijateljice, a kako nam govori Matej, Nikolina se nametnula kao logičan izbor zbog svog moćnog i sugestivnog vokala.

‘’Mateja znam već dugi niz godina, kako privatno tako i poslovno, stoga sam s veseljem prihvatila poziv za suradnju. Drago mi je što me pustio u svoj kreativni svijet, veselim se vidjeti što nas dalje čeka!’’ – izjavila je Nikolina.

Glazbu i tekst potpisuje Matej Milošev, aranžman Tomislav Franjo Šušak, a produkciju Jere Šešelja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background