Milky Chance i Jack Johnson ostvarili suradnju na pjesmi “Don’t Let Me Down”!

Napisao/la on 06/05/2020

Posljednjih nekoliko mjeseci mogli smo slušati veliki broj zanimljivih glazbenih suradnji, a najnovija je ona koju su ostvarili Milky Chance i Jack Johnson. Za vrijeme trajanja izolacije oni su predstavili zajednički singl “Don’t Let Me Down”.

Nakon što su nedavno predstavili svoj EP “Stay Home Sessions”, Milky Chance ostvarili su suradnju sa svojim dugogodišnjim idolom Jackom Johnsonom. “Slušali smo Jacka Johnsona i njegovu glazbu još otkad smo bili tinejdžeri. Prvi put smo ga upoznali 2018. godine na festivalu u Švicarskoj, a suradnja na ovoj pjesmi je doista bila velika čast.” komentirali su Milky Chance. Riječi hvale imao je i prozvani pjevač: “Kad si glazbenik ti se put poklopi s puno sjajnih glazbenika. Ako imaš sreće, ti susreti stvore i odlična prijateljstva. Tako je meni osobno bilo i s Milky Chance – predstavljanje nove pjesme s novim prijateljima je uvijek uzbudljivo!”

Pjesma je dobila i animirani lyric video kojeg su ilustrirale Monja Grentschow i Jana Marei.

Oba izvođača su sudjelovali i na velikom “One World: Together At Home” koncertu gdje su svirali svoje poznate pjesme za publiku širom svijeta. Clemens Rehbein i Philipp Dausch, dvojica dugogodišnjih prijatelja koji čine Milky Chance, svjetski uspjeh postigli su objavom debi-albuma „Sadnecessary“, 2013. godine, na kojem se nalazi i dobro poznati singl „Stolen Dance“. U samo nekoliko mjeseci postali su jedna od najvećih indie pop senzacija u Europi, a ubrzo su se našli i na Billboard Top 200 listi.

Jack Johnson na svjetsku scenu došao je zahvaljujući svojem debitantskom albumu “Brushfire Fairytales”. Do danas je predstavio sedam studijskih albuma koji su zaslužili i nominacije za mnogobrojne glazbene nagrade, kao i prva mjesta na Billboard 200 ljestvici. Prošle je godine predstavio pjesmu “New Axe”, a paralelno uz glazbu bori se za zaštitu okoliša.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background