MIKA predstavio singl “Tiny Love” i najavio novi studijski album!

Napisao/la on 26/08/2019

Popularni MIKA predstavio je novi materijal! Nakon što smo nedavno slušali pjesmu “Ice Cream”, predstavio je singl “Tiny Love” kojim najavljuje novi studijski album. Njegov novi album zvat će se “My Name Is Michael Holbrook”, a svijetlo dana ugledat će 4. listopada.

Ljubavnu tematiku svoje nove pjesme prokomentirao je i sam MIKA: “Ovo je pjesma koja je veoma emotivna. Ljubav je najvažnija stvar na svijetu – ljubav koju osjećamo za druge, ljubav koju nam drugi daju i ljubav koju imamo za same sebe.” Pjesmu je napisao MIKA, a produkciju potpisuju Marc Crew i Dan Priddy. Osim singla, najavljen je i njegov novi, četvrti, studijski album koji je dostupan za prednaručivanje.

Singl “Tiny Love” dobio je i službeni videospot iza kojeg stoji redatelj W.I.Z (Kasabian, Disclosure, Ellie Goulding), a koji istražuje kompleksni svijet romantične privlačnosti. “Nikad nisam volio videospotove jer su mi dosadni. Znao sam da za ovu pjesmu trebam redatelja koji će shvatiti da želim raditi kratki eksperimentalni film, a ne klasični videospot. Veoma sam ponosan na konačni proizvod koji smo dobili” komentirao je MIKA. Videospot za “Tiny Love” dostupan je na YouTube-u.

MIKA je svoj uspon prema zvijezdama započeo hit singlom “Grace Kelly” s njegovog debitantskog albuma “Life In Cartoon Motion”. Nakon debitantskog, predstavio je još tri albuma koji su svi ostvarili platinaste naklade. Osim što je osvojio nagradu BRIT za najboljeg debitanta, ostvario je nominacije za nagradu Grammy i MTV Europe. Šest godina proveo je kao sudac u francuskoj verziji TV emisije Voice, a ima i vlastitu emisiju na BBC Radio 2. MIKA krajem godine kreće na europsku turneju, a posjetit će Veliku Britaniju, Francusku, Luksemburg, Španjolsku, Italiju i Švicarsku.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background