Mihael Kvorka – hrvatski Lenny Kravitz predstavlja novi plesni singl ‘Vjerujem u laž’!

Napisao/la on 11/09/2023

Mihaela Kvorku često pojavom uspoređuju s kultnom rock zvijezdom Lennyjem Kravitzom, ali taj višestruko talentirani glazbenik koji živi u Hrvatskoj ovoga puta ipak više izaziva funky valove svojim drugim singlom ‘Vjerujem u laž’. Ova pjesma prikazuje Mihaelovu glazbenu snagu dok bez napora spaja elemente funka, soula i rocka u jedinstveno zvučno iskustvo.

Crpeći inspiraciju od svog američkog kolege, Mihael Kvorka prihvaća usporedbu s Kravitzom, ne samo u pogledu izgleda već i u pogledu njegovog multiinstrumentalnog talenta. Pjesma služi kao dokaz njegove svestranosti s Mihaelom koji svira klavijature i rukuje svim pratećim vokalima što podsjeća na pristup glazbi Lennyja Kravitza s jednim članom.

Ono što izdvaja novi singl “Vjerujem u laž” je zarazan ritam i izvanredna brass sekcija s Alanom Dovićem na gitari, koji je ne samo izvrstan glazbenik već i producent, aranžer, skladatelj i tekstopisac ove zarazne melodije. Dubinu skladbi dodaju Martin Petračić na bas gitari i renomirani hrvatski bubnjar koji je krasio pozornicu s vrhom hrvatske glazbene industrije Damirom Šomenom.

“Htio sam ovom pjesmom dočarati složenost ljubavnog odnosa između dvoje ljudi, natezanje konopa između intimnosti i emocionalne odvojenosti, pri čemu je prisutnost jedne strane u životu drugoga sporadična i zagonetna. Pjesma ima univerzalne teme ljubavi, čežnje i zamršenosti ljudske povezanosti.” – rekao je Mihael Kvorka.

S pjesmom ‘Vjerujem u laž’ Mihael Kvorka se nastoji etablirati kao sila s kojom se mora računati na hrvatskoj glazbenoj sceni, pokazujući svoj neosporan talent, jedinstven stil i sposobnost stvaranja pjesama koje slušateljima odjekuju na dubokoj razini.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background