Mihael Kvorka debitira na CMC festivalu s osvježavajućom ljetnom pjesmom ‘Ti i ja’

Napisao/la on 17/05/2024

Talentirani kantautor, Mihael Kvorka, sprema se za svoj debitantski nastup na nadolazećem CMC festivalu s pjesmom ‘Ti i ja’. Ova iskrena pop balada odvodi slušatelje na putovanje ljetne ljubavi, oslikavajući čežnju između dvoje zaljubljenih.

‘Ti i ja’, nastala je u samo 15 minuta nadahnuća, a glazbu i tekst ove pjesme potpisuju Alan Dović i Mihael Kvorka. Vođen vizijom ljetne romantike i žudnjom za bijegom na more s voljenom osobom, Mihael je brzo postavio temelje pjesme, koristeći klavijature, gitaru, bas, sintisajzer i vokal.

Komentirajući nastanak pjesme, Mihael je rekao: “Melodija mi je došla tako spontano i odmah sam osjetio potrebu da je oživim. Htio sam uhvatiti bit ljeta i ljepotu dijeljenja tih prolaznih trenutaka s nekim posebnim.” 

Dok Mihael nastavlja osvajati publiku svojom prepoznatljivom mješavinom soula, funka i popa, ‘Ti i ja’ je dokaz njegove glazbene vještine, dosljednosti i talenta.

Spot za pjesmu nastao je u režiji talentiranog dua Igora Cecelje i Sanje Babeli. Iako su početni planovi podrazumijevali snimanje na moru, loši vremenski uvjeti doveli su do kreativnog pomaka, te je video umjesto toga snimljen na Jarunu u Zagrebu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background