Michael Kiwanuka predstavio novu pjesmu „Hero“!

Napisao/la on 17/10/2019

Michael Kiwanuka, miljenik hrvatske publike, nastavlja nizati singlove koji nam ne silaze s playliste. Nedavno nas je oduševio singlom “You Ain’t The Problem”, a isto je danas učinio najnovijom pjesmom “Hero”. Obje su pjesme najava Michaelovog novog studijskog albuma „KIWANUKA“, koji će svjetlo dana ugledati prvog studenog ove godine.

„Ovo je pjesma o tužnoj sudbini prekrasnih pojedinaca koji ovaj svijet napuštaju premladi, a govori i o ljudima koji su ugnjetavani, a koji vrlo često budu oni koji nam mogu najviše ponuditi. Životi brojnih intelektualaca, vođa i umjetnika prekinuti su upravo u njihovom najutjecajnijem razdoblju. Neki od njih su Martin Luther King, Malcolm X, John Lennon, Marvin Gaye, Tupac, Jimi Hendrix, Bob Marley, popis kao da seže u nedogled. Svi su oni za mene heroji.“, objasnio je Kiwanuka. 

„Hero“ nam stiže nakon singla „You Ain’t The Problem“, a obje će se pjesme naći na glazbenikovom nadolazećem studijskom albumu naziva „KIWANUKA“, koji će svjetlo dana ugledati prvog studenog, a do tog je datuma dostupan za prednarudžbu.

Michael Kiwanuka svoj je posljednji studijski album naziva „Love & Hate“ objavio 2016. godine. Izdanje je dobilo brojne pohvale te je Michaelu osigurao nominaciju za nagradu BRIT. Talentirani je kantautor u srpnju ove godine nastupao na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, a trenutno se nalazi na velikoj svjetskoj turneji, koja je skoro u potpunosti rasprodana. Prije nego što u siječnju iduće godine započne s koncertima u SAD-u, nastupit će u Milanu, Beču, Frankfurtu i brojnim drugim europskim gradovima.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background