Miach objavila “Tempo”, favorit publike s albuma prvijenca

Napisao/la on 12/02/2024

Nakon što se široj javnosti predstavila hit-singlovima »NLO« (ft. Hiljson Mandela), »SMS« te »LED« (ft. Grše) kojima je osvojila i publiku i radijski eter, zagrebačka glazbenica i autorica Miach objavila je debitantski studijski album »Insomnia«.

Na izdanju koje donosi potpuno nove autorske pjesme našao se i novopredstavljeni vodeći singl »Tempo«, koji se istaknuo kao veliki favorit publike, a Miach je prošle nedjelje predstavila i odličan spot za pjesmu.

Sastavljen od deset autorskih pjesama, album »Insomnia« nosi prepoznatljiv produkcijski potpis Mihovila Šoštarića Lockrooma, dok je u kreiranju ovog albuma sudjelovala i nekolicina dobro poznatih imena nove generacije regionalnih imena, kao što je izvođačica Jymenik u pjesmi »Tume« te Baks i Peki u pjesmi »Dance«.

Dobitnica nagrade publike Cesarica za Hit listopada 2022. za već spomenuti singl »NLO«, ali i nominirana za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji »Novi izvođač«, Miach iza sebe ima i zamijećeno EP izdanje »Između nas«, kao i nekoliko istaknutih festivalskih nastupa, među kojima su Drito iz Boćarskog, Zagreb Beer Fest i Sea Star Festival, dok mladu glazbenicu ujedno očekuje i prvi solistički koncert koji će biti na dan žena, 8. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background