Mia Negovetić predstavlja hit singl “Plešem sama”

Napisao/la on 18/08/2023

Nakon što je singlom “Mijenjam se” oduševila ne samo brojne obožavatelje, već i radijske urednike diljem Lijepe naše, mlada kantautorica Mia Negovetić nastavlja isporučivati singlove i spotove svjetske kvalitete. Glazbu i tekst novog hita “Plešem sama” potpisuje upravo Mia, dok je pjesmu aranžmanski oblikovao Srđan Sekulović Skansi. Snažan autorski pečat riječke kantautorice ponovno je došao do izražaja, a sjajna tranzicija iz balade u funk i house potvrda je kako je Mia osim vrhunske vokalistice zaista stasala u vrsnu autoricu.

“Pjesma govori o tome kako je artist često neshvaćen u društvu, odnosno kako ga se nikada ne razumije do kraja. Zato tekst i kaže da ‘plešem sama’, jer se često znam tako i osjećati po pitanju nekih stvari u životu, što je naravno, normalno za sve nas, ne samo za umjetnike. Ono što sam htjela reći kroz pjesmu je da se nikada ne treba prilagođavati tuđim željama, već da u svemu treba ostati svoj, pa makar ‘plesali sami'”, izjavila je Mia Negovetić.

Sjajan videospot s elementima sve prisutnije umjetne inteligencije ponovno je nastao u suradnji s Lumiere Productionom, a redatelji Artem Dushkin i Mateo Jurčić još su jednom genijalno iznijeli poruku koju nosi Mijina pjesma:

“U redu je biti drugačiji, biti svoj i imati svoje želje, snove i ciljeve. Danas često vidim pripadnike novijih generacija koji su od ranih godina opterećeni svojim izgledom, komentarima drugih, cyber bullyingom… Na kraju krajeva, takve probleme sam i ja imala, pa se zaista mogu poistovjetiti.  Najdraži su mi oni koji se bore i ne daju na sebe, oni su za mene najveći pobjednici. Neka i dalje plešu sami, biti će sretniji nego da dopuste da ih drugi oblikuju. Drago mi je što još jednom imam priliku ispričati neku priču kroz svoje djelo”, zaključila je Mia.

Još jedan izniman glazbeni broj dokaz je kako Mia Negovetić pripada samom vrhu naše glazbene scene. Pjesma “Plešem sama” zasigurno će osvojiti radijski eter i srca velikog broja obožavatelja diljem regije.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background