Meri Andraković u poznatoj hrvatskoj pustinji snimila spot za hit singl “Bilo je dobro”

Napisao/la on 12/07/2021

“Bilo je dobro” je pjesma s kojom je mlada pop zvijezda Meri Andraković nastupila na CMC festivalu u Vodicama, a nakon što je objavljena odmah je ušla u top 10 hrvatske nacionalne top liste i još jednom dokazala kako je dotakla zvjezdano nebo. Novi singl je samo nastavio niz singlova koji su osvajali HR top 40 listu, a ovaj je specifičan po tome što je prvi nakon debitantskog albuma “Voli” objavljenog krajem prošle godine. “Bilo je dobro” najavljuje drugi album koji također radi tandem Boris Đurđević/Valerija Đurđević

Bilo je dobro i na snimanju videospota na jedinom pustinjskom području u Hrvatskoj koje se nalazi na široj okolici geografsko botaničkog rezervata Đurđevački pijesci. Režiju potpisuje stalni suradnik Josip Grizbaher, produkciju je radio Cinematic Osijek , direktor fotografije je Tomislav Šilovinac, a snimke iz zraka je radio Vedran Kliska. Uz Meri je u spotu glumio i Luka Aničić, dok su se za makeup i frizuru pobrinule Antonela Blažanović (Antonela make up) i Željka Ljubas Vrkić (Braidaliciouss). Ovim putem zahvaljuju se Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Kloštar Podravski te Turističkoj zajednici grada Đurđevca na svesrdnoj pomoći prilikom realizacije ovog spota.

Meri Andraković je stvorena za hitove, što pokazuje i novi singl, a vjerujemo kako je ovo samo početak onoga što nam sprema za drugi studijski album.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background