Meduza predstavila singl “Paradise” ft. Dermot Kennedy!

Napisao/la on 09/11/2020

Multiplatinasti globalno prepoznati produkcijski trio Meduza ima novu pjesmu “Paradise” koja je nastala u suradnji s irskim izvođačem Dermotom Kennedyjem! Meduza ovom pjesmom nastavlja niz odličnih singlova.

Ovo je pjesma koja ujedno podiže raspoloženje i donosi snažnu emociju. Singl “Paradise” spojio je produkcijski dar koji ima trio Meduza te tome dodao prepoznajući vokal kojeg ima Dermot Kennedy. Sve to stvara kombinaciju koja je već počela osvajati slušatelje iz svih krajeva svijeta.

Prošla godina bila je izrazito plodonosna za trio Meduza. Njihova pjesma “Piece Of Your Heart (ft. Goodboys)” potpuno je premašila sva očekivanja. Pjesma je do sad sakupila preko milijardu slušanja na streaming servisima te osvojila nominaciju za nagradu Grammy. Nakon nje stigla je pjesma “Lose Control” koja je ponavljala sličan rezultat među publikom te također ostvarila više od milijardu streamova. S druge strane, Dermot Kennedy svijetu je postao poznat nakon singla “Power Over Me” te je s njim dostigao i platinastu nakladu u rodnoj Irskoj. Kennedy također zbraja veliku količinu streamova, a sada po prvi put surađuje s talijanskim dance triom.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background