Matija Cvek nas novim singlom vodi na plažu!

Napisao/la on 10/06/2020

Nakon što su se njegove pjesme “Visine” i „Nasloni se“ pokazale kao jedne od najljepših balada u proteklih nekoliko godina, a funky uspješnice “Praviš me ludim” i “Drama” oduševile sve one koji vole plesne ritmove – Matija Cvek nas vodi na najlogičnije mjesto ovoga ljeta.

Stigla je njegova nova glazbena poslastica znakovitog imena “Plaža” koja zaziva ono što nam je trenutno svima u mislima.

Hoću na suncu ležat, morske sirene gledat, bar jednoj bacit smiješak…  – ovaj tekst koji poziva na svima nam potrebnu pozitivu potpisuje kao i do sada sam izvođač, dok je za glazbu u suradnji s njim zaslužan njegov stalni glazbeni producent Alan Dović, ujedno i potpisnik aranžmana pjesme “Plaža”.

Neobičnu plažu usred Zagreba pronašao je redatelj spota Rene Gallo u suradnji s producentskom kućom More Magnets Filipa Filkovića Philtza i Renate Lučić.

Vjerujemo kako će “Plaža” svojim duhovitim tekstom i neodoljivim plesnim ritmom postati svima omiljena mantra te nam ne preostaje ništa drugo doli kliknuti repeat!

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background