Massimo predstavio novi singl “Ne ostavljaj me tu”

Napisao/la on 01/09/2018

Tri mjeseca nakon izlaska novog albuma “Sada” vani je još jedan Massimov singl – “Ne ostavljaj me tu”. Pjesma koju potpisuje Predrag Martinjak Massimu je ‘legla na prvu’ pa ne čudi što je baš nju izabrao za jesenski singl i najavu koncertnog spektakla na zagrebačkoj Šalati.

Album “Sada” izašao je 35 godina od objave prvog izdanja “Sjaj u tami”, a naziv – sada – odlično simbolizira vrhunac karijere omiljenog glazbenika.

S albuma su dosad predstavljeni singlovi “1000 ljudi” i “Neka ti plove brodovi”, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi “Nama se nikud ne žuri” autora Ivana Dečaka te pjesma “Lice varalice”.

Peti singl – Ne ostavljaj me tu” producirao je sam autor – Predrag Martinjak, a spot za pjesmu režira Hrvoje Banić. Video uradak trebao bi biti objavljen kroz nekoliko dana.

Massimo će uz singl ovih dana raditi na promociji krunskog koncerta koji će se održati 14. rujna na zagrebačkoj Šalati. Naime, ovo ljeto održao je preko 20 koncerata u čitavoj regiji te rasprodao dva uzastopna nastupa na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila, na pulskom Kaštelu i opatijskoj Ljetnoj pozornici. Na Šalati će mu se pridružiti gosti iznenađenja, a na repertoaru će se pronaći provjereni hitovi, kao i pjesme s novog albuma.
Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background