Martin Jensen i James Arthur udružili snage na singlu “Nobody”!

Napisao/la on 07/03/2019

Planetarno popularni DJ Martin Jensen i producent još jednom je predstavio pjesmu koju dugo nećemo moći izbaciti iz glave. U tome mu je pomogao James Arthur, talentirani britanski pjevač i kantautor zaslužan za neke od najpopularnijih pjesama proteklog desetljeća.

Uz Jensena, singl autorski supotpisuju Phil Plested (John Newman, Little Mix, Naughty Boy) i Scott Harris (Jonas Blue, Shawn Mendes). “Nobody” slikovito opisuje situaciju u kojoj se svatko našao barem jednom – trenutak u kojem tijekom večernjeg izlaska naiđe osoba čiju je prisutnost nemoguće zanemariti. Takva je atmosfera dočarana i aranžmanom koji se postepeno iz jednostavne pratnje na gitari razvija u pravo plesno slavlje.

Martin Jensen danski je DJ i producent najpoznatiji po hitu “Solo Dance” koji je do sad skupio više od 500 milijuna streamova, te postigao multiplatinastu nakladu u više od 14 zemalja. Zaslužan je za brojne službene remikseve pjesama izvođača kao što su Ed Sheeran i Katy Perry, a njegov je talent prepoznao i cijenjeni glazbeni portal DJ Mag koji ga je uvrstio na listu 100 najboljih DJ-eva svijeta.

James Arthur svoj je pjevački talent javnosti predstavio kao 2012. godine kao pobjednik devete sezone popularne glazbene emisije The X Factor. Znamo ga po hitovima poput “Say You Won’t Let Go” i “You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You”. Prethodne je godine postao jedan od 10 glazbenika koji su na Spotifyju postigli više od milijardu streamova, a taj broj kod njega nezaustavljivo raste posebice zahvaljujući hitu “Rewrite The Stars” koji je do sad streaman više od 250 milijuna puta.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background