Marshmello i Halsey udružili snage na singlu „Be Kind“!

Napisao/la on 07/05/2020

Planetarno poznata pjevačica Halsey i utjecajni EDM producent Marshmello na oduševljenje publike objavili su dugoočekivanu suradnju – euforični singl „Be Kind“, koji je popraćen i lyric videom.

Prije objave pjesme, Halsey je svojoj publici na Twitteru otkrila kako će zvučati suradnja s Marshmellom: „Pjesma je slatka, optimistična, plesna, ljetna i nostalgična.“, napisala je.

„Halsey i ja smo se kreativno povezali, znali smo kakav zvuk želimo i na to ciljamo! Opsjednut sam ovom pjesmom od trenutka kad smo ju dovršili. Rezultat je odličan“, komentirao je Marshmello. Popularni producent i Halsey suradnju su najavili objavom na društvenim mrežama, kojom su otkrili animiranu naslovnicu singla.

Uz objavu novog singla, mladi su se glazbenici tijekom karantene pobrinuli svojom glazbom dodatno doprinijeti publici koja ih prati. Halsey je u njenom domu snimila akustičnu verziju zapaženog singla „Finally // Beautiful Stranger“, dok je Marshmello pokrenuo seriju live streamova nazvanu Mello After Dark, koju je pratilo više od 500 tisuća gledatelja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background