MARKO TOLJA ima novi singl “Na dnu ljubavi”

Napisao/la on 25/10/2018

Samo nas tri tjedna dijeli od najromantičnije večeri u 2018. – koncerta Marka Tolje u novoj, obnovljenoj Tvornici 10. studenog. Pravo je to vrijeme za još jednu premijeru – novi spot za Markovu baladu “Na dnu ljubavi”.

Pjesmu sam napisao i snimio jos 2012. godine za album Ljubav u boji. Iako tada nije bila singl nekako se publici kroz godine potajno nametnula kao najdraža s tog albuma. Najemotivnija je, iskrena, nenametljiva i bez ikakve kalkukacije – čista emocija. Originalan aranžman je napisao upravo Zvjezdan Ružić sa kojim tu pjesmu uglavnom izvodim isključivo uz pratnju klavira. Stoga sam i odlučio da se nađemo kod njega u studiju, upalimo mikrofone, stisnemo REC i radimo ono što najbolje znamo – muziciramo! I tako je iz jednog “takea” nastala ova nova verzija meni jako drage Na dnu ljubavi.” – objašnjava Marko kako je nastao ovaj stari – novi hit.

A osim snimanjem spota za “Na dnu ljubavi” Marko se ovih dana bavio i osmišljavanjem programa za koncert u zagrebačkoj Tvornici za koju je pripremio brojna iznenađenja. Ono što će mnoge razveseliti je da će se za ovu priliku Tvornica transformirati u “kazališni prostor”, sa sjedećim mjestima podjeljenim u tri kategorije. Prvi redovi već su rasprodani, ali ulaznica još uvijek ima u prodaji u sustavu Eventim i u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13.
Preuređena Tvornica bit će savršeno mjesto za promociju Markova albuma koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Ime albuma –Tišina – Love Collection govori vam da se radi o zbirci najnježnije glazbe u kojoj ćete uživati u svakoj noti. Album stiže početkom studenog, a među prvima moći će ga kupiti upravo gosti Tvornice.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background