Marko Kutlić predstavlja novi singl “Nestajem”

Napisao/la on 16/01/2024

Nakon energičnog singla “Bez tebe” koji govori o ludom osjećaju ljubavi, Marko Kutlić ovog puta predstavlja nešto drugačije – introspektivnu i osjećajnu pjesmu “Nestajem” kojom slušatelje uvodi u svoj svijet.

“Zatvaram ovom pjesmom priču albuma ‘Poleti ptico’. To je jedna ozbiljna pjesma od krajnje neozbiljnog lika. Beskrajno sam zahvalan na svim ljudima s kojima imam priliku stvarati, posebno na mojim dragim prijateljima, koautoru Aleksandru Čubrilu Saši, glavnom producentu albuma Antoniu Davidu Perini te Filipu i Slađani Gržinčić koji su zaslužni za video izdanja zadnjih nekoliko singlova. Neka pjesma i video pričaju za sebe. Vjerujem da će se mnogi pronaći u ovoj”, rekao je Marko. 

Prošlu godinu Marko će pamtiti po novom albumu “Poleti ptico” i velikom koncertu u Tvornici Kulture, ali i kao prekretnicu karijere jer je to bila godina njegove samospoznaje.

“Budiš me”, “Zar svejedno je”, “Budi moja noć”, “Uz nju”, “Kad god poželiš”, “Zaplesala je s ljetom”, “Kad god poželiš” – svi ovi hit singlovi čine Markov novi album, no na njemu se krije i nekoliko novih pjesama vrijednih pažnje, kao i obrada kultnih Indexa – “Balada” u pratnji i aranžmanu Maria Rašića i Boška Jovića.

Godina 2023. bila je i njegova godina festivala, a sve pjesme uvrštene su i na album. Na 70. Zagrebačkom festivalu izveo je pjesmu “Zar svejedno je” koja je na prvo slušanje osvojila radijski eter, njegove obožavatelje, ali i samoga pjevača. Melodije Jadrana oduševio je hit singlom “Kad god poželiš” koja nosi iskrenu emociju, a na Dalmatinskoj šansoni predstavio se duetom “Sami” s Leom Deklevom. 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background