Marko Kutlić poručuje ‘Samo ljubav’ – Ne propustite novu pjesmu!

Napisao/la on 07/06/2019

Skromnošću, odmjerenošću u izjavama, iskrenošću, humanim gestama, ali prvenstveno ljubavlju prema glazbi, ovaj mladić do sada je osvojio srce mnogih.

Marko Kutlić nakon trijumfa sa Nelom i zajedničkog dueta ‘U zagrljaju spašeni‘, predstavlja novu samostalnu pjesmu,Samo ljubav‘.

Njegovi dosadašnji singlovi ‘Srce se spasilo‘, ‘Sam protiv svih’, ‘Usne tvoje’ i ‘U kapi tvoje ljubavi’, vinuli su ga u vrh glazbenog neba, a novom skladbom ponovno potvrđuje taj status.

Iznimno snažan Markov vokal, te nevjerojatna svestranost, opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

‘“Samo ljubav” naziv je moje pjesme, a odlučio sam se za nju sad prije ljeta, jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali.

Nije to “obična ljubavna pjesma”, već pjesma koja govori o ljubavi, kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje sa najdražim ljudima. Uživajte uz pjesmu ovo ljeto. Volim Vas sve!’, poručio je ovom prigodom Marko.

Kada se sve zbroji, odlične pjesme, koje tjednima i mjesecima, drže vrhove nacionalnih top lista, koncerti u najuglednijim regionalnim dvoranama, te brojne nominacije za različite nagrade, dokaz su i potvrda vrijednosti Marka Kutlića, od kojeg se ono najbolje tek očekuje.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background