Marko Kutlić poklonio publici uranjeni božićni poklon – pjesmu “Za tebe”

Napisao/la on 22/12/2023

Marko Kutlić predstavlja “Za tebe”, pop rock pjesmu koja će na prvo slušanje osvojiti publiku. 

“Ovo je moj uranjeni božićni poklon za sve koji slušaju moju muziku. Autor pjesme koja me osvojila na prvo slušanje je moj dragi prijatelj Matija Cvek. Veseli me svaka nova prilika za suradnju s Matijom kao i s Antoniom Davidom Perinom koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme te svima koji su sudjelovali u stvaranju videa pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića u produkciji Slađane Gržinčić. Hvala svima koji plove sa mnom, nadam se da će uživati u pjesmi kao i ja dok ju slušam i pjevam”, rekao je Marko.

Riječ je o pjesmi koja prenosi ludi osjećaj zaljubljenosti, a zbog Markove sjajne interpretacije mnogi će se pronaći u njoj. Emocija i prepoznatljiv vokal jednog od najboljih mladih pjevača dali su posebnu dimenziju, a zbog ovakvih izvedbi ne čudi da je Kutlić nominiran za Zlatni studio u kategoriji “Najbolji pjevač godine”.

Ova godina za Marka je bila izrazito uspješna, a “Za tebe” je već peti singl i videospot objavljen u 2023. godini. Uz brojne samostalne nastupe, slušali smo ga i na nekoliko festivala te je tekuća godina bila jedna od najplodnijih godina u Kutlićevoj samostalnoj karijeri.

Perina je na pjesmi odsvirao klavijature, gitare i bas, a zaslužan je i za programiranje. “Za tebe” prati i videospot u režiji Filipa Gržinčića, a ludu i divlju, iskrenu i emotivnu priču Marko je ispričao s glumicom i plesačicom Ingrid Samardžija Inga.  Pjesma se nalazi na Markovom nedavno objavljenom drugom studijskom albumu “Poleti ptico” koji je predstavio na fantastičnom koncertu u Tvornici kulture.

Uz vrhunski bend, izveo je “Za tebe” te još nekoliko pjesama s novog izdanja poput “Budiš me”, “Zar svejedno je”, “Budi moja noć”, “Uz nju”, “Kad god poželiš” te “Zaplesala je s ljetom”. Koncertom je priredio pravi rokerski show i iznenadio novim imidžem. Publici je priredio spektakl pun ljubavi i emocije, a bez sumnje je još jednom opravdao titulu jednog od najomiljenijih mladih izvođača među publikom.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background