Marko Kutlić na Melodijama Jadrana predstavio singl koji vam neće lako izaći iz uha!

Napisao/la on 29/06/2023

Marka Kutlića već neko vrijeme prati glas jednog od najboljih mladih vokala u regiji, a tu titulu je obranio i nedavnim odličnim nastupom na Melodijama Jadrana u Splitu u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović. Singlom “Kad god poželiš” oduševio je publiku i struku.

“Živ sam tek kad stanem na stage, ali i onda kad pišem. Istinski uživam u tim trenucima, ali nema mi ništa draže od tog kad se duše spoje i u tom procesu muziciranja i pisanja stvore nešto skupa. Tako je nastala i moja nova pjesma koju sam napisao uz meni drage i beskrajno talentirane ljude Antonija Davida Perinu i Aleksandra Čubrila, a ovaj put nam se u kreativnom procesu priključio fantastični Hrvoje Domazet koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme”, istaknuo je Marko o singlu.

Pjesma “Kad god poželiš” nosi iskrenu emociju i priča priču koju su mnogi proživjeli. Upravo zbog toga, pjevač vjeruje kako će se mnogi pronaći u njoj. Kaže kako iskrenije nije moglo, a publici je predstavio i novu poslasticu.

Uz sjajan singl predstavljen je i novi spot. Zvijezda upečatljivog videa upravo je sam pjevač, a spot i singl će vas osvojiti na prvo gledanje.

“Video za pjesmu nastao je u režiji Filipa Gržinčića, s kojim već dulje vrijeme imam želju surađivati nakon što sam pogledao fantastične spotove koje je režirao za moj omiljeni hrvatski bend Silente. Filip me odmah kupio svojom genijalnom idejom da se cijeli spot odvija kraj telefonske govornice na raznim lokacijama i u raznim periodima dana, s čime su posebno dočarani tekst i emocija same pjesme”, kaže Marko. Zadovoljan je svime što su napravili te je ponosan na čitavu ekipu koja je radila na pjesmi i spotu.

Svakim novim singlom Marko Kutlić dokazuje da ono što radi publiku svaki put sve više zainteresira za njegov rad. Njegova sjajna interpretacija, prepoznatljivi refreni pjesama te Markova energija na pozornici, ali i izvan nje, zaštitni su znakovi ovog sjajnog pjevača. Posljednjih godina osvojio je čitav niz nagrada za svoju glazbu te je nastupio na brojnim festivalima, a publika će ga uskoro imati prilike vidjeti na koncertima diljem Lijepe naše.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background