Marko Kutlić i nova pjesma ‘Kreni’, glazbena doza pozitivne energije!

Napisao/la on 16/04/2020

Brojne nagrade struke i publike, pobjeda na Zagrebačkom festivalu, nagrada Cesarica, najbolji debitant Splitskog festivala, stalno prisustvo u vrhovima top liste, te zagrebački koncert u prepunoj Tvornici kulture, rezultati su njegove dosadašnje impresivne samostalne karijere.

Sve to Marko Kutlić okrunio je prvim samostalnim albumom U kapi tvoje ljubavi, a sada nastavlja dalje.

Kreni je nova pjesma s albuma, koja će od danas zaživjeti u radijskom eteru. Za nju je zaslužna provjerena autorska ekipa Igor Ivanović i Marko Vojvodić, dok Marko ističe, kako je ispalo, da je sada pravo vrijeme je jednu ovakvu glazbenu poruku.

‘Kada su mi autori poslali pjesmu, bio sam pomalo skeptičan i nisam očekivao da će se uklopiti u neko određeno vrijeme. Nisam čak ni znao u kojem trenutku da objavim pjesmu, koje inače objavljujem po vremenu i godišnjim dobima. ‘Kreni‘ nije bila ni proljetna ni jesenska pjesma, ali se uklopila u trenutnu atmosferu društva.

Prvi stihovi kažu: “kad odu svi ljudi i odlete ptice, a bore od tuge ti zarežu lice”…, mislim da su se svi osjećali kao u ovom prvom stihu, barem jednom od početka ove kaotične situacije u kojoj se nalazimo.

Hvala Bogu u pjesmi dolazi refren u kojem se sve pozitivno razrješava u obliku jedne pozitivne misli koja nas tjera naprijed: “Nije lako kad te život udari, ako padneš digni glavu ustani”

Volio bi da se svi vi pronađete u ovim stihovima i da ih kroz koji mjesec zajedno pjevamo na svim koncertima koji nam dolaze. Volim vas sve!’

Novu ‘glazbenu dozu’ pozitivne energije u izvedbi Marka Kutlića, pjesmu ‘Kreni‘, poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa.

Kao što smo rekli, pjesma stiže sa albuma U kapi tvoje ljubavi, koje je do sada donijelo brojne hitove. Od prve ‘Srce se spasilo‘, preko ‘Usne tvoje‘, ‘Sam protiv svih‘ , ‘U kapi tvoje ljubavi‘, ‘Samo ljubav‘, ‘Sreća‘, ‘Samo nek ona sretna je‘ ili fantastičnog dueta sa Nelom ‘U zagrljaju spašeni‘, svaka od pjesama bila je među najizvođenijim u radijskom i televizijskom eteru. Najvažnije od svega, pjesme su jedinstvene i prepoznatljive.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background