Marin Jurić Čivro predstavio svoj novi singl “Tvoj lik”

Napisao/la on 08/10/2018

Marin Jurić – Čivro predstavio je svoj novi singl – „Tvoj Lik“! Pjesmu će pratiti i prigodni videospot, koji će biti objavljen 12. listopada. Uz Marina, pjesmu autorski potpisuje i Marko Matijević Sekul,koji je također bio zadužen i za produkciju.

„Pjesma je nastala još davno, dok je moj brat imao svoj prvi bend. Nekako je stajala u ladici do prije par mjeseci, a ja sam odlučio raditi na njoj jer sam prepoznao potencijal i nekako mi je bilo žao da ne doživi svoje svjetlo.“ komentirao je Marin.

Marin je za ovu pjesmu napravio tekst, dok je zaslužan i za dio glazbe. Drugi dio napravio je Marko Matijević Sekul koji je, osim glazbe, bio zadužen i za produkciju. Sekul je do sad producirao i Marinove pjesme „Vjetar i „Još uvijek.“ Već se radi o poprilično uigranom dvojcu, što potvrđuje i Marin: „Rad je bio jednostavan i imali smo dosta ideja s kojima smo se poigrali. Slagali smo se super i vladala je domaća atmosfera.“

Samo suradnju komentirao je i Sekul: „Marin je zanimljiv u studiju. Dovede se do ruba totalne autodestrukcije, da bi onda krenuo u tešku kreativu. Mislim da ga ta predanost u radu čini posebnim izvođačem. Od akustične ideje na ovoj smo htjeli totalno eksperimentirati s elektronikom. Marin ima te dimenzije koje mogu funkcionirati u svakakvim žanrovima, ali ima i taj rock and roll stav koji mu daje uvjerljivost u izvedbi.“ 

Marko Matijević Sekul i Marin su dobitna kombinacija kad govorimo o studijskom radu. Singl „Još uvijek“ osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom festivalu, dok je pjesma „Vjetar“ dobila ovacije publike na 65. Zagrebačkom festivalu.

Marin Jurić-Čivro svoju je karijeru započeo sudjelovanjem u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske, gdje je došao do samog finala, da bi nastavio sa serijom singlova koji su svaki put iznova oduševljavali njegove obožavatelje. Vrijedi spomenuti i njegovo Akustika Session EP izdanje, u sklopu kojeg je obradio svoj debi-singl „Dobro jutro svima“, singl „Pjesma za tebe“, kao i pjesme „Mjesto za mene“ Damira Urbana te „Falling Slowly“. Marin je do sada ostvario i izrazito uspješnu suradnju sa skupinom Luminize i to za pjesmu „Zašto još volim te“ koja je zauzela prvo mjesto HR Top 40 ljestvice, kao i brojnih drugih domaćih radijskih lista.

Novi singl „Tvoj lik“ od ovog trenutka je dostupan u radijskom eteru, dok službena objava, zajedno s pratećim videospotom, slijedi u petak, 12. listopada.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background