Marin Jurić-Čivro i Nina Kraljić objavili zajedničku pjesmu – s kojom sudjeluju na Zagrebačkom festivalu!

Napisao/la on 11/01/2020

Marin Jurić-Čivro, mladi glazbenik iz Virovitice, 2020. godinu započinje predstavljanjem novog singla – od danas je premijerno za radijski eter dostupna njegova nova pjesma „Zima“, duet s Ninom Kraljić, s kojom su se plasirali na ovogodišnje izdanje Zagrebačkog festivala!

Oboje su dobro nam znana imena, lica i glasovi koji su obilježili show The Voice – Nina Kraljić kao pobjednica prve sezone, a Marin Jurić-Čivro kao tadašnji finalist. Nakon tog prvog predstavljanja široj publici, hrabro su zakoračili u samostalne glazbene karijere te se do sada predstavili raznim (autorskim) izdanjima; Nina je između ostalog 2016. objavila album prvijenac „Samo“, kao i predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2016., dok je Marin do sada objavio pet samostalnih singlova, kao i ostvario uspješnu suradnju sa skupinom Luminize u „Zašto još volim te“!

S prvim korakom u novoj godini, Marin Jurić-Čivro predstavlja samostalni singl – „Zima“, a suradnja s Ninom Kraljić bila je sasvim logična, kako i sam otkriva:

U početku smo zaključili da je možda najbolje da se priča ove pjesme iznese u dva lica, odnosno kroz dva glasa. Tako je i došla ideja da nazovem Ninu Kraljić, kojoj se pjesma odmah svidjela i vrlo brzo smo bili u studiju! Čim smo snimili sve vokale, znali smo da imamo izvrsnu priču i odličan duet! “Zima” je tako dobila svoj početak i kraj te smo se odlučili na sljedeći korak, prijavu na Zagrebački festival! I prošli smo, uživo ćemo je predstaviti 24. siječnja na 67. Zagrebačkom festivalu!

Novi singl Čivro je kreirao u suradnji sa svojim sada već stalnim suradnikom; Marko Matijević-Sekul zaslužan je za produkciju i ove pjesme, što je nastavak suradnje započete u Marinovim singlovima „Još uvijek“ te „Tvoj lik“ i „Vjetar“. Uz njega, koji također potpisuje i glazbu, pjesmu je kreirao Boris Kolarić, zaslužan za glazbu i tekst.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background