Marija Šerifović dolazi u Zagreb!

Napisao/la on 24/01/2019

Jedna od najpriznatijih i najcjenjenijih ženskih vokala regije Marija Šerifović, dvije godine nakon što je održala nezaboravni koncert u KD Vatroslav Lisinski ponovno se vraća pred zagrebačku publiku. Nakon rasprodane beogradske Štark Arene te sarajevskog stadiona Koševo, došao je red i na hrvatsku metropolu, a zbog velike potražnje i interesa mnogobrojinih fanova u Hrvatskoj, odluka je pala da se ovog puta koncert održi u dvorani Cibona u subotu 6.travnja 2019.godine.

Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža  ‘Molitva’, s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj. Osim nje, i druge pjesme poput ‘Svoja i tvoja’, ‘Sama i nervozna’, ‘Pametna i luda’, ‘Nije ljubav to’ učvrstile su Marijinu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene. To potvrđuje i veliki broj raprodanih koncerata – samo u 2018. godini održala je oko 20 velikih koncerata, a koncerti u beogradskoj Areni i na sarajevskom stadionu Koševo, predstavljaju krunu njezinog dosadašnjeg rada.

“Presretna sam i uzbuđena što je konačno došao red na držunje sa publikom u Zagrebu. Osjećam posebnu povezanost s hrvatskom publikom i naša ljubav traje još od Eurovizije. Raduje me i što ću provoditi vrijeme tijekom priprema za koncert u Zagrebu koji mi je jedan od omiljenih gradova u regiji. Publici mogu obećati puno emocija i  dat ću sve od sebe da ni oni, a ni ja – ne zaboravimo tu noć!” – kaže Marija.

Marija sama ističe kako je talent naslijedila od majke Verice, jedne od najvećih pjevačica narodne glazbe, a djed i baka, koji su pjevali starogradske pjesme, nisu ništa manje utjecali na njezin današnji uspjeh.

Veliku popularnost u cijeloj regiji, osim moćnih vokalnih sposobnosti, priskrbili su joj i direktan stav i status beskompromisne osobe. Marijin koncert u Lisinskom se i dan danas pamti po emotivnim reakcijama publike i njezinom strašću te izuzetnim glazbenim talentom. Stoga ne sumnjamo da će nam koncert u Ciboni s još većem produkcijskim sadržajem pružiti pravi glazbeni i vizualni spektakl!


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background