Mahmood predstavio novi singl “Barrio”!

Napisao/la on 06/09/2019

Globalnu popularnost je stekao kao predstavnik Italije na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2019. godine. Tamo je završio na drugom mjestu s pjesmom “Soldi”, a sada se vratio s novim singlom “Barrio” i još jednom pokazao kako je spreman za osvajanje svjetskih pozornica.  

Dinamičnu pjesmu “Barrio” su radili producenti s kojima pjevač ima uspješnu suradnju – Charlie Charles i Dardust. Ovaj novi singl pokazuje pjevačevu egzotičnu stranu, a kombinira emotivan tekst i orijentalnu melodiju. Za ovu pjesmu inspirirala ga je ljubavna priča koja je smještena u predgrađima gdje se kulture preklapaju. “Oduševljen sam novim početkom. Ova pjesma je nešto o čemu nisam mogao niti sanjati prije godinu dana. Sretan sam što sam se vratio s novom pjesmom koja obilježava novo poglavlje u mojoj karijeri i što je napokon svi mogu poslušati.” komentirao je Mahmood.

Pjesma je dobila i službeni videospot kojeg je napravio mladi redatelj Attilio Cusani, a dostupan je na YouTubeu gdje je u 24 sata sakupio gotovo pola milijuna pregleda.

Alessandro Mahmoud, 26-godišnji je pjevač koji stoji iza umjetničkog imena Mahmood. Nakon debitantskog albuma “Gioventù Bruciata” i pjesme „Soldi“, koja je osvojila europsku i svjetsku publiku, njegova karijera krenula je uzlaznom putanjom. Upravo je “Soldi” ponijela laskavu titulu pjesme s najvećim brojem streamova u talijanskoj glazbenoj povijesti. Na remix verzijama te pjesme radili su Benny Benassi, Denis First i Vigiland. Mahmood je trenutno na europskoj turneji u sklopu koje će, među ostalim državama, posjetiti Švicarsku, Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku i Španjolsku.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background