Mahmood objavio još jedan singl s nadolazećeg albuma – „Klan“

Napisao/la on 28/05/2021

Popularni talijanski pjevač Mahmood objavio je novi singl „Klan“, kojim je otkrio još jedan dio slagalice od koje je sastavljen svijet njegovog nadolazećeg albuma „Ghettolimpo“. Urbani ritam pjesme popraćen je tekstom koji opisuje dinamiku života u predgrađu. „Klan“ je publici predstavljen nedugo nakon zapaženih singlova „Inuyasha“ i „Zero“, koji se našao u istoimenoj Netflixovoj seriji.

Iščekivani album „Ghettolimpo“ bit će objavljen 11. lipnja, a svaka će od njegovih pjesama imati jedinstvenu simboliku i likove čija se priča postepeno otkriva slušateljima. Svijet dočaran Mahmoodovim novim izdanjem inspiriran je grčkom mitologijom i iskustvima suvremenih heroja koji kroz svoju svakodnevicu savladavaju prepreke na koje nailaze.

Mahmood, pravog imena Alessandro Mahmoud, na svjetsku scenu stigao je nastupom na Natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2019. godine. Tada je sa svojom pjesmom „Soldi“ stigao na drugo mjesto, a njegova karijera krenula je uzlaznom putanjom. Od tada redovito predstavlja novi glazbeni materijal te svojim emocijama i urbanim zvukom u potpunosti osvaja publiku. Uz „Soldi“, iste je godine postigao izvanredan rezultat i platinastim singlom „Gioventù Bruciata“.

Hvaljeni je kantautor i glazbenik prethodne godine ostvario zapažen uspjeh singlovima „Rapide“ i „Dorado“ te se ponovno našao na vrhovima top lista, a do danas se u njegova impresivna ostvarenja ubraja 15 platinastih i 6 zlatnih pjesama te više od 400 milijuna streamova na digitalnim glazbenim platformama.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background