Madonna predstavila singl “Medellín” i najavila novi album!

Napisao/la on 18/04/2019

Kraljica popa udružila je snage s planetarno popularnim kolumbijskim pjevačem, a kao rezultat nam stiže “Medellín, čija je najava prethodnih dana uzdrmala obožavatelje. Riječ je o prvom singlu s njenog nadolazećeg studijskog albuma “Madame X”, koji će svjetlo dana ugledati 14. lipnja!

“Madame X” je kolekcija od 15 novih pjesama koje su inspirirane životom u Lisabonu, a slave dug i intenzivan odnos Madonne i latino glazbe i kulture. Pjesme su, uz engleski jezik, otpjevane na portugalskom i španjolskom, kao što je slučaj u singlu “Medellín”. Singl je naziv je dobio po jednom od najvećih kolumbijskih gradova koji se naziva i gradom vječnog proljeća, a producirao ga je Madonnin višegodišnji suradnik Mirwais.

“Lisabon je mjesto gdje se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madonna. “Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svijet nevjerojatnih glazbenika koji su ojačali moje uvjerenje da glazba predstavlja dušu svemira.” 

Album je sniman u Portugalu, Engleskoj i Americi, a Madonna je na njemu surađivala s velikim producentskim imenima kao što su već navedeni Mirwais, Mike Dean i Diplo.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background