Madonna predstavila novi singl „Crave“!

Napisao/la on 16/05/2019

Kraljica popa Madonna uzdrmala je obožavatelje najavom novog studijskog albuma „Madame X“ i oduševila spektakularnim nastupom na Billboard Music Awards, a sada nam otkriva novi singl „Crave“.  

Inspirirana trap produkcijom, zanosna „Crave“ istražuje teme kao što su ljubav i privlačnost, a pjesmu je s pop ikonom otpjevao sve popularniji Swae Lee („Sunflower“). Za produkciju su zaslužni Billboard (Ariana Grande) i Mike Dean (Kanye West, Jay-Z). „Crave“ stiže samo tjedan dana nakon što je pjevačica obožavateljima predstavila osnažujuću „I Rise“, koja će se također naći na njenom nadolazećem albumu „Madame X“. Kraljica popa album je najavila sredinom travnja, kada je i otkrila njegov vodeći singl „Medellín“, na kojem joj se pridružio popularni Maluma.

“Madame X” je kolekcija 15 novih pjesama koje su inspirirane životom u Lisabonu, a slave dug i intenzivan odnos Madonne i latino glazbe i kulture. Pjesme su, uz engleski jezik, otpjevane na portugalskom i španjolskom, kao što je slučaj u singlu “Medellín”. Singl je naziv  dobio po jednom od najvećih kolumbijskih gradova koji se naziva i gradom vječnog proljeća, a producirao ga je Madonnin višegodišnji suradnik Mirwais.

“Lisabon je mjesto gdje se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madonna. “Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svijet nevjerojatnih glazbenika koji su ojačali moje uvjerenje da glazba predstavlja dušu svemira.”

Album je sniman u Portugalu, Engleskoj i Americi, a Madonna je na njemu surađivala s velikim producentskim imenima kao što su Mirwais, Mike Dean i Diplo. Album možemo očekivati 16. Lipnja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background