London Grammar objavili novu pjesmu „Baby It’s You“

Napisao/la on 02/09/2020

London Grammar su se vratili s izvanrednim novim singlom „Baby It’s You“, koja je imala premijeru kao Annie Mac’s Hottest Record na BBC Radio 1. Pjesma stiže nakon njihovog posljednjeg studijskog albuma „Truth Is A Beautiful Thing“ iz 2017. godine te obilježava novi i dinamičan početak za popularan britanski trio.

„Baby It’s You“ donosi prepoznatljive glazbene elemente skupine, a obogaćena je i jasnom vizijom te inspirirana energijom ljubavi. Osim sanjive glazbene pozadine, u čijem je kreiranju sudjelovao i producent George FitzGerald, prisutan je i upečatljiv vokal iza kojeg stoji pjevačica sastava Hannah Reid.

Podsjećamo, London Grammar čine Hannah Reid, Dan Rothman i Dot Major. Debitantski album „If You Wait“ objavili su 2013. godine, a izdanje je postiglo dvostruku platinastu nakladu. Četiri godine kasnije objavili su također hvaljeno studijsko izdanje „Truth Is A Beautiful Thing“, a među brojnim priznanjima koja su im pripala izdvajaju se nominacije za nagrade BRIT, a surađivali su i s nizom talentiranih glazbenika i brojnim brandovima, među kojima su i Paul Epworth, Flume, Disclosure i Dior. Hrvatska publika imala je priliku čuti ih uživo 2014. godine, kada su bili dio line-upa Unknown festivala u Rovinju.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background