Ljetna “Sretna” Beatta band-a!

Napisao/la on 15/07/2019

Popularni Beatta band godišnje odsvira nekoliko stotina svadbi, maturalnih zabava, krstitki i drugih svečanosti, a nedavno su nastupili i u Petrinji na otvorenju sezone kupanja na Gradskom kupalištu. Kao bend sa šest profesionalnih svirača i vokala tražen je po cijeloj Lijepoj našoj i izvan nje. Prvu pjesmu “Ne odustajem”, koju su snimili 2018.  godine, napisala je članica benda Tadeja Molan. Dobre reakcije i komentari njihovih obožavatelja potaknuli su i njihov drugi ženski vokal Mariju Alapić da napiše tekst i glazbu za njihov drugi singl.
Moja prva pjesma u životu koju sam napisala nastala je spontano, odraz je mene i mog raspoloženja. Drago mi je da se ostatku benda svidjela i da su ju odlučili snimiti. Kolegica Tadeja je napisala prvu pjesmu i time me potaknula da se i ja autorski izrazim. Ovom pozitivnom pjesmom želimo svim našim slušateljima poručiti da budu sretni kao i mi te zahvaljujem u ime benda svim suradnicima koji su pomogli u realizaciji pjesme i spota. “ – rekla je simpatična učiteljica glazbene kulture i nastavnica klavira, naša Petrinjka Marija.
Za mastering pjesme zaslužan je Longplay studio. Spot je snimio Tin Borovčak – Cloud media na otoku Prviću u Šepurinama.
Beatta band ne odustaje i sretno nastavlja svoj niz singlova već vrlo skoro!
Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background