Lili Gee predstavila singl “Između sve je tako slatko”

Napisao/la on 20/09/2018

Zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja pjesmu intrigantnog naslova “Između sve je tako slatko”, kojom najavljuje debitantski EP “Okus sunca”. Glazbu potpisuje Miroslav Odak, koji je s Lidijom Graovac napisao i tekst, a za aranžman su zaslužni glazbeni producent Alen Šenkovski i Miroslav Odak.

“Pjesma “Između sve je tako slatko” je lagani zaokret prema reggae i rocku zvuku, a u pjesmi se izmjenjuju ugođaji i raspoloženja baš kao i u životu, jer uvijek postoji ono što vrijedi čekati i što je slatko.” – kaže Miroslav Odak.

Debitantski EP Lili Gee “Okus sunca” sadrži četiri autorske pjesme, a biti će objavljen u ponedjeljak, 24. rujna. Promocija EP-a održat će se u petak, 28.9. u zagrebačkom klubu Vinyl u sklopu festivala “Velika rock eksplozija #11”. Koncert počinje u 21 sat, a prije Lili Gee će nastupiti mlada zagrebačka kantautorica Nina Bajsić. Ulaz je besplatan.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album  „No Fingers Like Soul Fingers“. Prošle godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila pjesmama “Sunčan dan”, “Promijenila sam se”, “Sama pod zvijezdama” te aktualnim singlom “Između sve je tako slatko”.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background