LIAM PAYNE predstavlja novi singl „Familiar“

Napisao/la on 20/04/2018

Liam Payne objavio je potpuno novi singl, naslova „Familiar“. Prvi solo materijal bivšeg člana skupine One Direction bio je sada već multiplatinasti hit singl „Strip That Down“, koji je prodan u 8,5 milijuna primjeraka, a nakon kojeg je uslijedio singl „Bedroom Floor“.

https://umhr.lnk.to/LiamPayneFamiliar

Nova pjesma latino prizvuka najavljuje ljetne mjesece, ali i Liamov iščekivani album prvijenac koji možemo očekivati krajem godine, a o kojem još uvijek nije poznato puno informacija.

Liam je na novoj pjesmi surađivao s J Balvinom, sedmim najstreamanijim Spotify izvođačem svih vremena, koji svoju vokalnu pratnju ovoga singla prenosi upečatljivim reggaeton vokalom.

Payne je posljednji singl objavio u suradnji s Ritom Orom, pod nazivom „For You“, koji se našao na #1 globalne iTunes ljestvice te na britanskim i europskim radijskim top ljestvicama. U Hrvatskoj se navedena pjesma našla u Top 10 Deezer liste najslušanijih stranih pjesama, tijekom veljače, a već se 12 tjedana nalazi i na visokim pozicijama na Airplay Radio Chartu najemitiranijih stranih singlova u Hrvatskoj!


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background