Liam Payne predstavio se sa svojim debi EP izdanjem „First Time“

Napisao/la on 01/09/2018

Nekada član One Directiona, danas veoma uspješan samostalni autor. Liam Payne predstavio se sa svojim debi EP izdanjem „First Time“.

Iako su mnogi obožavatelji htjeli album, Liam Payne odlučio ga je malo odgoditi. Razlog leži u nekolicini događaja koji su mu u potpunosti preokrenuli svakodnevnicu, a jedan od takvih događaja je i nedavni razvod braka. Nije se ustručavao dati svoj komentar o nastaloj situaciji: „Kao što šira javnost zna, proteklih nekoliko mjeseci događale su mi se velike promjene u životu. Taman sam radio neke pjesme za album, ali kad ih sad pogledam, izgleda kao da su iz nekog drugog vremena. Želim da me moj debi album zaista predstavlja u pravom svijetlu.“

Ovaj EP čine veoma emotivne pjesme, mnogi kažu kako se u Liamovom nastupu može čuti koliko je ranjiv. Pjesme otvoreno pjevaju o problemima u vezi, ali i o prekidu. Na pjesmi „First Time“ mu se pridružuje i poznati reper French Montana. „Ovo EP izdanje je kolekcija pjesama s kojima se jako ponosim i koje želim da moji obožavatelji čuju. Hvala svima na ogromnoj podršci” poručio je Liam.

Liam Payne je do sad na svim streaming servisima zajedno sakupio preko dvije milijarde slušanja. Njegov prvi singl, „Strip That Down“, prodavao se u platinastim nakladama u pet država uključujući Veliku Britaniju i SAD. Uz to, osvajač je i Teen Choice nagrade za single „Familiar“ na kojem mu društvo pravi J Balvin. Uz sve to, singl „For You“ čini i soundtrack filma „Pedeset nijansi slobodniji“, a Liamu se pridružila Rita Ora.

„First Time“ – popis pjesama:

First Time

Home With You

Depend On It

Slow

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background