Lele Pons objavila novi singl „Se Te Nota“!

Napisao/la on 11/09/2020

Globalno popularna glazbenica i internet senzacija Lele Pons i platinasti portorikanski pjevač Guaynaa udružili su snage na plesnoj pjesmi „Se Te Nota“, za koju je predstavljen i službeni videospot.  

„Se Te Nota“ donosi zaigran ritam upotpunjen upečatljivom bass linijom i zavodljivim vokalnim ispreplitanjem dvoje glazbenika. Pisanje pjesme i njenu produkciju supotpisuju The Honeyboos, Nobeat i gale, a spot, koji je u tjedan dana skupio više od 10 milijuna pregleda, snimljen je u Miamiju.

Lele novu pjesmu donosi nakon uspješnog ovogodišnjeg singla „Volar“, čiji je spot također dostupan na YouTube kanalu svestrane Lele koji do danas broji više od 16 milijuna pretplatnika. Osim glazbe, Lele je aktivna i u drugim zanimljivim područjima – nedavno je na Spotifyju pokrenula podcast Best Kept Secrets, u kojem anonimni slušatelji s njom dijele najskrivenije tajne, a publika je imala priliku gledati i njenu dokumentarnu seriju The Secret Life Of Lele Pons.

Lele Pons istaknula se kao glumica, glazbenica i poslovna žena koja se svojom karizmom istaknula kao jedna od najvećih ličnosti današnje pop kulture. Potvrdu njene inovativnosti kao kreatorice zabavnog sadržaja mrežama potvrđuju i brojevi njenih Instagram pratitelja – više od 40 milijuna.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background