Kungs objavio singl „Dopamine“!

Napisao/la on 07/07/2020

Producent Kungs publici je već poznat po svojim klupskim hitovima, a ovog je puta svoj povratak obilježio novim singlom „Dopamine“, ljetnom himnom koja je odraz svega što je glazbenik prošao u protekle tri godine.

„Dopamine“ odiše energičnom pop produkcijom, a za njenu osebujnu energiju zaslužan je i fenomenalan pjevač Jay Hart, koji je sudjelovao u kreiranju pjesme. Kako otkriva Kungs, tekst njegovog novog singla odraz je glazbenog sazrijevanja.

„Prije dvije godine preselio sam se u Los Angeles na nekoliko mjeseci s namjerom da napišem nove pjesme. Bio sam usamljen i opterećen raznim stvarima. Jay Hart i ja upoznali smo se dan nakon zabave tijekom koje me, unatoč brojnim ljudima oko mene, obuzeo snažan osjećaj samoće i anksioznosti. Jay je bio osoba kojoj sam se tada povjerio i tada je krenula čitava priča oko naše suradnje“, priznaje producent.

Kungs, pravog imena Valentin Brunel, francuski je producent koji se široj publici predstavio globalnim hitom „This Girl“, remiksom istoimene funk pjesme australskog sastava Cookin’ On 3 Burners. Do danas je nastupao na brojnim velikim glazbenim festivalima, među kojima se ističu Coachella, Tomorrowland i ULTRA Miami.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background