KRISTINA BOBAN PRŠTI NEZAUSTAVLJIVOM ENERGIJOM U NOVOJ PJESMI SNAŽNOG ROCK ZVUKA ‘NE BIH SMJELA’

Napisao/la on 09/02/2024

Da je ‘The Voice’ pravo vrelo vanserijskih vokala dokazuje i Kristina Boban koja je umjetnički put započela upravo u tom gledanom talent showu gdje je svojim pjevačkim umijećem oduševila i publiku i žiri, nakon čega se hrabro otisnula u solo vode. Svakim singlom Kristina pred sebe postavlja sve veće izazove, a u najnovijoj pjesmi „Ne bih smjela“ koju odlikuje snažan rokerski zvuk, publici nudi vrhunsku interpretaciju na tragu naših najvećih rock vokalistica poput Zorice Kondže ili Zdenke Kovačiček.

Autor glazbe je Ivo Nuić s kojim Kristina dugo uspješno surađuje, a stihove nastale prije 20 godina potpisuje Edin Đelilović, pjevač splitskog benda Dreamers. Aranžman je djelo Vojana Koceića koji je sa svojim Pilot studiom režirao i videospot, sniman u kultnom splitskom klubu Judino drvo. Mali kuriozitet je činjenica da je Kristina posljednji izvođač čija se pjesma tamo čula jer se klub prethodno nažalost zatvorio.

„Ova pjesma me vraća u tinejđerske dane jer tematizira simpatične, često i nerealne fantazije zaljubljene osobe, a kao i svi, i sama sam prošla tu fazu koje se danas sjetim s osmjehom na licu. Za spot nisam slučajno odabrala Judino drvo, naime, nakon što smo doznali tužnu vijest o njegovu zatvaranju, moja kreativna splitska ekipa i ja smo htjeli dati mali obol svim lijepim uspomenama koje nas vežu za to mjesto.

Pjesma mi se jako svidjela jer je vedra, energična i mislim da se sjajno sjedinjuje s mojim vokalom. Pobornica sam rock žanra kojeg nekako fali na našoj sceni, a koji iz čovjeka izvlači nevjerojatnu snagu i veliki je motivator. Kada se sve čini crno, raspali rock i da vidiš kako crno postaje ružičasto 😊

Kristina vrijedno stvara nove pjesme okružena suradnicima s kojima dijeli sličan glazbeni senzibilitet. Veseli se nastupima uživo na kojima do punog izražaja dolazi njen temperament pretočen u dojmljivi vokalni i interpretacijski doživljaj.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background