kids from the sky – predvodnici novog glazbenog pravca na domaćoj glazbenoj sceni, predstavljaju singl “Zemlja” i EP “Elementi”

Napisao/la on 09/02/2021

Mladi križevački bend kids from the sky (Teo Golub, Vedran Vlahović i Robin Petić), odvažno je zakoračio na domaću glazbenu scenu i predstavio jedan potpuno novi glazbeni pravac, dosad neuobičajen za ove prostore. kids from the sky svoju konceptualnu glazbenu priču “Elementi” započeli su singlom “Zrak”, a završavaju pjesmom “Zemlja”:

“Svaki element u ovoj priči predstavlja određenu borbu u životu. Ideja da se uzmu prirodni elementi došla je iz želje da se kroz spotove i vizuale lakše dočara i objasni svaka određena borba iz osobnog života.”, ispričao je Teo Golub.

Zemlja” je zaokružila i završila ovu priču tako da tematski govori o pomirenju i suživotu sa svojim nesigurnostima i strahovima:

Ova pjesma predstavlja onaj trenutak kada, u potpunosti, shvatiš tko si i koji je tvoj put, doživljavajući svoje strahove i nesigurnosti kao partnere, a ne prijetnju u svom životu.”, kaže Teo.

Video spot koji potpisuje Dinko Šimac (Beyond Pines Films), vizualno prati temu pjesme, te je atraktivan i dinamičan zbog brojnih lokacija snimanja, na kakve su nas kids from the sky navikli u svojim dosadašnjim spotovima.

Kroz četiri “glazbena elementa” publika je dobila priliku upoznati kids from the sky, ali njihova uzbudljiva glazbena priča tek je započela…


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background