Keith Urban u suradnji s P!nk objavio singl „One Too Many“!

Napisao/la on 23/09/2020

Country ikona Keith Urban i globalno popularna P!nk udružili su snage na pjesmi „One Too Many“, singlu koji se našao na Keithovom novom studijskom albumu „The Speed Of Now Part 1“. Izdanje je na police stiglo 18. rujna, a publika je prethodno imala priliku poslušati singlove „Polaroid“ i „Change Your Mind“.

Keith je već u ranoj fazi razvoja pjesme znao da je P!nk savršena osoba za gostovanje na pjesmi: „Oduvijek sam obožavao njen glas, ali njen talent, kreativnost i svestranost ono su što ju čini jednom od najvećih pjevačica današnjice“, potvrdio je glazbenik. Za pjesmu je predstavljen i videospot, a glazbenici su ga snimali na različitim lokacijama – Keith u rodnoj Australiji, a P!nk u Kaliforniji.

Kantautor je povodom objave novog studijskog albuma otkrio i značenje njegovog naziva: „Osjećao sam se kao da vrijeme prebrzo odmiče, sve brže i brže. Glazba je, za mene, mjesto na kojem ono kao da i ne postoji“, prisjeća se i nadodaje kako u je u ovoj godini taj naziv poprimio potpuno novo značenje, ali i zadržao na svojoj relevantnosti.

„One Too Many“ jedan je od najiščekivanijih glazbenih događaja godine. Keith i P!nk duet su predstavili i tijekom dodjele nagrada ACM (Academy of Country Music), a spot je premijerno predstavljen na Facebooku.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background