Katy Perry predstavila novi singl “Daisies”!

Napisao/la on 15/05/2020

Katy Perry predstavila je svoj novi singl “Daisies”! Pjesma progovara o otporu ljudskog duha u pogledu cinizma i nedaća te poziva slušatelje da ostanu vjerni putu koji su si zadali bez obzira na mišljenje drugih.

Obožavatelji Katy Perry imaju razloga za slavlje. Pjesma “Daisies” ponovno je potvrdila kako je pjevačica spremna za visoke pozicije na svjetskim top ljestvicama. Produkciju za pjesmu potpisuju The Monsters & Strangerz (Zedd, Halsey, Maroon 5), a ona će se pronaći i na njenom nadolazećem studijskom albumu. Album još službeno nema imena, a očekujemo ga 14. kolovoza. Na svojem Facebook Live prijenosu Katy Perry je dala svoj komentar: “Ovo je pjesma za sve snove o kojima ste sanjali i sve stvari koje želite ostvariti.”

Singl “Daisies” dobio je i službeni videospot koji je sniman u prirodi, a zbog pandemije koronavirusa je snimljen iz sigurne daljine.

Katy Perry je status globalne zvijezde stekla 2010. godine zahvaljujući albumu “Teenage Dream”, dok je njen album “PRISM” na kojem su se našli hitovi “Dark Horse”, “Roar” i “Firework” prodan u čak 12 i pol milijuna primjeraka diljem svijeta. Glazbenica je do danas prodala više od 45 milijuna albuma te skupila više od 35 milijardi streamova. Svoj posljednji singl “Never Worn White” predstavila je u ožujku, a u prvih 24 sata pjesma je na YouTubeu sakupila preko 10 milijuna pregleda. Očekuje se da će novi singl “Daisies” predstaviti uživo u emisiji “American Idol” ove subote.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background