Katy Perry objavila novi singl „Never Really Over“!

Napisao/la on 01/06/2019

Nakon uspješnih ovogodišnjih suradnji s velikim imenima kao što su Zedd i Daddy Yankee, Katy Perry predstavlja novi singl „Never Really Over“ – osnažujuću pop himnu iza koje se krije jaka poruka. Riječ je o njenom prvom samostalnom singlu od 2017. Godine.

Katy Perry vijest je o dolasku njenog novog singla, čiju produkciju potpisuju Zedd („Stay“, „The Middle“) i Dreamlab, objavila na društvenim mrežama u obliku kratkog isječka pripadajućeg videospota koji je u manje od 24 sata skupio skoro pola milijuna pregleda. Kao i u pjesmi, glavni motiv koji se proteže kroz čitav spot je oporavak nakon nesretno završenih ljubavnih odnosa, što je dočarano i atmosferom u kojoj prevladavaju pastelne i vedre nijanse.

“Sve veze koje u životu prođemo postaju dio nas. Čak i kad se dvije osobe rastanu, veza među njima ne blijedi.”, objasnila je poruku koju želi poslati svojom najnovijom pjesmom. Pjevačica je netom prije objave singla u Los Angelesu održala susret s obožavateljima, a s nekima je napravila i zajedničke tetovaže koje prikazuju razlomljeno srce koje se javlja i u spotu singla “Never Really Over”.

Katy Perry je status globalne zvijezde stekla 2010. godine zahvaljujući albumu “Teenage Dream”, dok je njen album “PRISM” na kojem su se našli hitovi “Dark Horse”, “Roar” i “Firework” prodan u čak 12 i pol milijuna primjeraka diljem svijeta. Glazbenica je do danas prodala više od 45 milijuna albuma te skupila više od 35 milijardi streamova.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background