KARLA PUPIS u novom spotu za pjesmu ‘Kao voda’ donosi atmosferu prolaznosti

Napisao/la on 05/10/2021

Snažan i siguran vokal, mlada izvođačica Karla Pupis, pokazuje u novoj pjesmi naziva ‘Kao voda’.

Njezine vokalne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, to najbolje dokazuje i niz nagrada i priznanja koje je Karla primila za svoje solo pjevanje, dok je struka uspoređuje s našim najvećim divama. Komplimenata ne nedostaje.

– S radošću predstavljam svoju novu pjesmu koja nosi naziv “Kao voda”. Za ovaj singl, kao i za prethodne, zaslužni su Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivan Popeskić. Čim sam čula ovu pjesmu, poželjela sam je otpjevati. I sam naslov “Kao voda”, privukao me je istog trena. Voda je magija našeg života, bez nje ne možemo, uvijek je tu, uvijek ista i uvijek drukčija, neponovljiva i neodoljiva. I koliko je voda vječna, toliko smo mi prolazni. Polako prolazimo sa svakom novom kapljom. I tako prolaze i naše male i velike životne priče. Prolaze i naše radosti, naše ljubavi, boli…Baš kao voda….Glazba i riječi ove pjesme spojile su se u skladnom ritmu donoseći atmosferu prolaznosti, ali i blage utjehe. – rekla je Karla.

Spot je sniman na Krku, iznad Baške, a osmislili su ga i realizirali John i Ira Kardum.

– Moram reći da sam izuzetno sretna kako su njih dvoje uspjeli glazbu, riječi i sliku, spojiti u savršenu cjelinu koja osobito naglašava sveukupni dojam pjesme. Slušateljima i gledateljima prepuštam da uživaju u pjesmi i spotu i nadam se da će im se dopasti. – dodala je Karla.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background