Kantautor i saksofonist Roko Vušković objavljuje svoj prvi studijski album koji najavljuje pjesma “U srcu mom”

Napisao/la on 14/11/2023

“U srcu mom” novi je singl Roka Vuškovića kojim ovaj talentirani kantautor i profesor saksofona najavljuje svoj debitantski studijski album “Mali koraci”, koji izlazi 24. studenog u izdanju Croatia Recordsa i Bonton Musica. Svih deset pjesama koje će se naći na albumu rezultat su Rokovog dugogodišnjeg posvećenog rada uz pomno odabrane suradnike među kojima je i Miro Buljan, autor glazbe i aranžmana najavnog singla. Nadahnuti stihovi Sonje Buljan inspirirali su redatelja Tonija Mijača na stvaranje izuzetnog videospota romantično dramatične ljubavne priče pri čijoj su realizaciji pomogli Akademija dramskih umjetnosti i Karlovačka županija.

“Objava albuma za mene je ostvarenje najljepšeg sna. Službeno je stvaran 6 godina, ali ja smatram da je taj kreativni proces počeo puno, puno prije, od najranijeg djetinjstva kada sam shvatio da mi je glazba pokretač, inspiracija i život. Sretan sam što sam okupio tako predane i talentirane suradnike koji su mi, uz obitelj, vjetar u leđa. Što se tiče očekivanja od nove pjesme, želja mi je da se svidi i onim ljudima koji već duže prate moju glazbu, ali i novoj publici. Nosi neku dobru energiju koju smo pretočili u spot na kojem je radila brojna ekipa na čelu s redateljem Tonijem Mijačem. Snimali smo dva dana na efektnim lokacijama i jako smo ponosni finalnim rezultatom” – navodi Roko.

Naziv albuma “Mali koraci”, zanimljivo, nije izvučen iz stihova neke od pjesama s albuma, već njime Roko komunicira viziju svog  glazbenog puta koji je na čvrstim temeljima od kvalitetnih pjesama, radiofonične pop produkcije i sigurne interpretacije prepoznatljivog Rokovog vokala. Album su zajedno s Rokom stvarali eminentni autori Miro Buljan, Predrag Martinjak, Nenad Ninčević, Antonija Šola, Sonja Buljan, Jan Šinjor Cvetković i Tonći Sviličić, a svaka pjesma s albuma dobila je i svoje video izdanje. Promocija albuma održat će se 28. studenog u zagrebačkom Maxi pubu gdje će Roko sa svojim bendom uživo odsvirati pjesme s albuma.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background