“Kamo da krenem (acoustic)” grupe Adastra dobila odličan video spot!

Napisao/la on 13/09/2018

Adastra je nedavno objavila novi singl, akustičnu obradu pjesme „Kamo da krenem“ s cijenjenog albuma „Surovi grade“ iz 2011. godine, a čiji je aranžman i produkciju radio frontmen Jeronim Marić.

Pjesmu je upotpunio i video spot čiji su kadrovi snimljeni na Jeronimovim putovanjima po Danskoj, Irskoj, Belgiji, Švedskoj, Mađarskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj u protekle dvije godine. Široki kadrovi ostavljaju bez daha, a prate ih stihovi pjesme. Režiju, produkciju i montažu spota također potpisuje Jeronim Marić koji je u pjesmi odlučio gitare ostaviti kao sporedne, a dao je više prostora gostujućim vrhunskim glazbenicima.

Podsjećamo, u stvaranju pjesme su sudjelovali: Ivan Puž, stalni član Adastre koji je sjajno snimio kahon, udaraljke i bubanj, Krešimir Kaštelan, basist grupe Crvena jabuka koji je pjesmi dao toplinu vrlo zanimljivim dionicama na fretless basu, a Dominik Kolak je svojim bogatim klavirskim dionicama i zaigranom dinamikom sviranja upotpunio cijelu priču. Inače, Dominik je slabovidna osoba što ga ne sprječava da bude odličan multiinstrumentalist. Za solo na violini zaslužan je Matej Mihaljević koji je pjesmu sigurno uzdigao na jednu višu, kvalitetniju razinu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background