JUSTIN’S JOHNSON predstavljaju “Ne nedostaješ”

Napisao/la on 01/02/2019

Priča o ljubavi, moći, osveti i sudbini koja prati članove benda Justin’s Johnson kroz četiri spota utjelovljena pod nazivom ‘All in’, ili pojednostavljeno ‘sve ili ništa’ došla je kraju. Sve je krenulo od spota ‘All in’, preko vremena provedenog u zatvoru pod nazivom ‘Tvrd’ do osvete djevojci koja ih je izdala na početku priče u spotu ‘Ona voli’.

Kakav je život Justinsa nakon što su se osvetili djevojci koju je u spotu utjelovila mlada glumica Aneta Matulić? Je li im osveta pružila očekivanu satisfakciju? Uživaju li u slobodi i brdu novca ili je njihova priča završila potpuno drugačije? Tko je uopće čovjek s kapuljačom i kakva je njegova uloga u cijeloj priči? Kako su Justinsi danas, gdje su i što rade, saznaje se u zadnjem dijelu ove priče pod nazivom ‘Ne nedostaješ’.

Za ovaj spot, kao i prethodna tri, zadužen je dugogodišnji suradnik benda Toni Mijač koji potpisuje sav dosadašnji video katalog benda.

Justin’s Johnson novim stvarima pristupili su vrlo ozbiljno, uložili jako puno vremena i napora kako bi predstavili drugačiji i svakako autentičan zvuk koji povezuje različite glazbene pravce pod “kapom” swing-punka koji najbolje opisuje zvuk Splićana. S albuma su dosad objavljeni singlovi “All In”, “Tvrd”, intermezzo singl “Vođa” u kolaboraciji sa Sašom Antićem iz TBF-a te “Ona voli” i “Semafor”.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background