Justin Bieber predstavio singl “Anyone”!

Napisao/la on 25/01/2021

Nova godina je za Justina Biebera zaista bila posebna. Točno u ponoć 1.1. ove godine predstavljen je njegov singl “Anyone” kojim je označio nastavak svojeg glazbenog rada.

Justin Bieber se povodom predstavljanja novog singla obratio svojim obožavateljima: “Glazba je nešto što nam je bio spas kroz 2020. godinu, a za mene osobno je bila kao lijek. Ova pjesma označava nadu i daje vjeru u bolju budućnost punu novih mogućnosti.” Za novu pjesmu stigao je i videospot koji je osvojio gledatelje širom svijeta. Dostupan je na YouTubeu na kojem je prešao brojku od 37 milijuna pregleda.

Justin Bieber prošle je godine predstavio studijski album “Changes” te ostvario i brojne zanimljive glazbene suradnje. Posebno se ističu suradnje s izvođačima kao što su Ariana Grande (“Stuck With U”), benny blanco (“Lonely”) i Shawn Mendes (“Monster”). Album “Changes” iz veljače prošle godine dobio je i tri nominacije za nagradu Grammy čija dodjela će se održati 15. ožujka.

Predstavljanje studijskog albuma “Changes” označilo je Justinov veliki glazbeni povratak na scenu. Radilo se o njegovom petom studijskom albumu kojeg je pratila i serija dokumentaraca o njegovom životu, odrastanju i tijeku rada na albumu. Justin Bieber je tokom svoje karijere ostvario više od 50 milijardi slušanja na streaming servisima što je jednako prodaji 60 milijuna albuma širom svijeta. Vlasnik je brojnih glazbenih nagrada, a oborio je i 14 Guinnesovih rekorda.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background